1. Legg først agurkene i en lake med 100 gram salt til 1 liter vann, i ett døgn. Skyll og tørk av agurkene.
2. Kok opp eddik og sukker, og tilsett krydderene, gjerne også noen skiver hvitløk. Mange oppskrifter viser til 7% eddik. Jeg synes den blir for sterk da, agurkene blir for sure!
3. Avkjøl og hell laken over agurkene, som du har lagt lagvis på glass. Alternativt kan du også først ha i krydderene når du legger agurkene på glass. Noen heller av laken og koker den opp, avkjøler og heller på glass etter en uke. Det gjorde jeg ikke denne gangen. Bruk gjerne atamon konserveringsmiddel, hvis du ikke har noe i mot de t2 e-stoffene. (oppskriften står på posen). Etter 14 dager kan du prøvesmake.
Syltet kål , svensk pizzasalat. 13. 10. 2014 kl. 12. 00 i. Div tilbehør mat. Ingen kommentarer. Oppskrift. Jeg har brukt 2 små hodekål1/2 papairka1 chilli5 fedd hvitløk1 ss hjemmelaget italiensk krydderblanding (Oppskrift finner du her)2 ts timian2-3 ss rapseoljeBland alt, og trøkk det tett tett oppi glassene
1 kg rødbeter. 7 dl eddik. 3 dl vann. 3 stjerneanis. 1 ss hel pepper. salt. 200 gram sukker. Vask rødbetene varsomt og passe på å ikke få hull i skallet da fargen vil gå ut i vannet når de kokes
Hjemmelaget syltede rødbeter. 26. 10. 2014 kl. 12. 43 i. Div tilbehør mat. Ingen kommentarer. Så godt, så enkelt. Rødbeter er en veldig hard grønnsak, som trenger et par timer på seg i koketid
Kok opp vann, sukker og eddik i en kasserolle. Rens og skjær opp rødløken i ringer i mellomtiden. Ha oppskåret rødløk i en bolle eller et glass som tåler varme, sammen med hele pepperkorn
Sylta rødløk. Skrevet 22. 05. 2015 kl. 13. 55Kategori. Tilbehør. Kommentarer(0). Sylta rødløk var raskt og enkelt å lage, ikkje minst så smakte det heilt utrulig godt
Syltet rødløk passer svært godt til de aller fleste kjøttretter og er også helt perfekt til taco. Med sin vakre rosa farge får middagen en fantastisk visuell touch samtidig som smaken heves med herlig syrlighet
Syltet rødløk - uten tilsatt sukker. 06. 10. 2017 kl. 11. 05 i. Middager. Ingen kommentarer. Hei,. Syltet rødløk har fort blitt et fast tilbehør her i heimen, og så fort krukka er tom må en ny porsjon lages
Syltet hvit løk- Les. Hvit løk, ikke hvitløk. 09. 10. 2014 kl. 08. 54 i. Div tilbehør mat. 2 kommentarer. Ja, her om dagen var jeg på en sånn butikk med masse utenlandsk mat
Hva er vel sildesalaten og leverposteien til jul uten rødbeter, så derfor er det like greit å få gjort unna rødbetsyltingen, for de aller beste rødbetene er de hjemmelagde så klart
Det perfekte følget til julefrokosten/julebordet, og en hyggelig gave å få. Fantastiske kryddersmaker til julesylta, ribbe, rull, leverpostei og all annen julemat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.