600 gr strimlet svinekjøtt. Stek raskt svinekjøtt 2-3 min i 1 ss olje og sett til side. Det er mange krydder i en indisk saus, men det må nødvendigvis ikke være sterkt
Strimlet svinekjøtt med appelsin og vårløk300 g strimlet svinekjøttPastaskruer 2 ss olje1 hvitløk1 bunt vårløk1 ts fersk ingefær Saften av en appelsin2 ss maisstivelse1 1/2 dl vannChili SaltPepperKok opp pastaskruene. 300 g strimlet svinekjøtt
1. Renskjær svinefilet, og kutt den i strimler. 2. Legg strimlene i en plastpose. Bland soyasaus, olje, karri og honning til en marinade, og hell det over kjøttet
1 ts tørket timian. 1. Skjær kjøttet i lange, tynne skiver. De skal være ca. 10 cm lange og ½ cm tykke. 2. Bland salt, pepper og timian og dryss over kjøttet på begge sider
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.