Ta ut stilken på soppen og skrap ut en del av innmaten med en skje. Hell av eventuell olje på fetaosten, og knus dem med en gaffel før du blander dette inn med de hakkede grønnsakene
Husk å rør av og til. Igår laget jeg disse saftige og smaksfylle soppene. Under finner du noen av de matbøkene jeg har plukket ut og anbefaler til dere
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Jeg har tidligere skrevet om noen av helsefordelene med sopp, link til siden her. Høst er tid for sopp og om du ikke har anledning til å plukke dem selv,
Ta soppen ut av ovnen, fyll med fetaostblanding og pensle med godt med olivenolje. Sopp fylt med masse hvitløk, vårløk, fetaost, timian og mynte er en kjempegod rett til for eksempel foccacia og en salat - servert som lunsj eller en lett aftensrett - eller som forrett til en større middag
Sil steinsopp, holde væsken for saus. Klem Steinsopp tørr, så fint stykke. Varm en stor panne med usaltet smør til den så vidt begynner å skumme, brun og boble, tilsett sjampinjonger, og steinsopp
Retten har siden spredd seg til alle deler av verden, og kommer i mange forskjellige variasjoner. Rettens hovedingredienser er vanligvis storfekjøtt, sopp, fransk sennep, sitron, smetana(tykk fløte) og evt tomatsaus
Nedenfor kommer instruks til tørkingavsteinsopp (gjelder også andre kjøttfulle sopper, f. aromasopp) for de av oss som ikke har egen tørker eller som må ty til flere metoder i overfloden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.