Det er mange måtar å konservere på, tørking, salting, hermetisering, fermentering, søtsylting og sursylting er teknikkar som er utvikla for å sikre at ein har mat sjølv på mørkaste vinteren
I dag kommer som lovet noen ord om hvordan jeg knipset bilder av vakre lille nevøen min da han ble døpt, i tilfelle du har lyst til å ta samme type bilder
Det er ris, men når man koker den blir den myk og kremete som risotto – utrolig god. Ha deretter i grønnsaker, de hardeste først – min rekkefølge er som regel
Det er lenge siden jeg har snakket om mat og baby, men ting tar tid. Grøt av enten havre/spelt/ris/hirse kokt med vann og morsmelkerstatning med smak i form av most banan/eple/jordbær/kokos etc
Uken som gikk var totalt utmattende og stort sett stillesittende. Sitter her helt mør i armene etter x-antall timer lesing og skriving, men jeg tenkte likevel det kunne være hyggelig med et lite blogginnlegg før leggetid
Knekk det i så fall i en høy smal bolle somdet passer å bruke stavmikser i. Jo mer man leser om majones, jo mer komplisert virker det jo (til tross for at man gjentatte ganger klarer dette helt fint)
I tillegg til at poteten er billig som tilbehør, kan den brukes detdet meste. Fin til bakst som lefser og lomper, steking, mos, stappe og i gryteretter, ypperlig til lutefisk og juletorsk
Under ser du det ferdige resultatet. Hadde jeg eid en restaurant, så hadde en av. Når man har så smakfulle kjøttboller somdette, så serverer man dem med en enkel saus
At det kom så spontant fra vedkommende forstår jeg godt, fordi dette er ekstremt godt. » Når fiskeretter blir så godt somdette, kan jeg spise det hver eneste dag,» sa en som ikke har fisk som favoritt mat
Jeg er kanskje mer flink til å oppdatere på Instagram og Fitnessbloggen enn jeg er her. ironisk ettersomdet helt sikkert er her jeg har flest besøkende
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.