Å hermetisere gir oss muligheten til å tavarepå og forlenge vår norske fruktsesong. Men også rips, stikkelsbær og rabarbra kan hermetiseres med godt resultat
Da jeg var liten og ble tvunget opp på fjellet var vissheten om at banan og loff ble servertpå toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstaveligtalt)
Og deilig sprøtt, ikke for tynt flatbrød, fra Rita Eckbo på Borgja gård i Bø. Og håper at deres vellagrede er enda et hakk kraftigere, hvisvi får tak i den
Her får dere to oppskrifterpå en gang. En i aventmaskinen og en på damprist i gryte. hvitløk, og en stor ss kokt ris (tilsatte etter at alt var dampet)
Jeg har fortsatt ikke tatt så veldig mye bilderunder matlagingen av barnemat siden jeg ofte lagerflereretterpå en gang og er dødstrøtt når jeg gjør det, og resultatet (mos) serihvertfall ikke så spennende ut, hehe
Jeg syns også det er greit å lage den litt tjukk så kan den blandes med kokt vann, morsmelkerstatning (eller morsmelk, men da blir den jo veldig tynn etter en liten stund) ellersviskesaft/mos
no skal de i år også kåre Verdens sprøeste pepperkake, så hvis du vil ha bilde av dine pepperkaker i gallerietder, så last de opp påInstagram og hashtag med #pepperkakegalleriet for å være med i konkurransen
Påtallerkenen ble retten satt sammen med enkle ingredienser, trykkokte poteter og en rund, god saus som lokket skjeene fram for å sikre seg at absolutt ingenting går til spille
Vi så krypten med hodeskallen og Noli Me Tangere, og bodde faktisk vegg i vegg til den praktfulle basilikaen (jeg skriverpå en reiseblogg, så flerdetaljerkommerder
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.