Taco er nordmenns fredagsfavoritt, og vi her hjemme er intet unntak. Selv om jeg ikke alltid har ork til å lage alt selv fra bunnen av, synes jeg det blir absolutt best de gangene jeg gjør det
Dette er rett og slett my type of taco. Litt deilig syre fra limen, smeller litt fra grønn chili, sødmen fra mango og tomat, og alt sammen med et lite hint av hvitløk og kummin i bakgrunnen
Nå er jeg iallefall godt i gang medTacomiddag, lagde krydderet i går, og salsa og Wraps i dag. Våknet i dag med feber, hodepine og helt tett i hals og nese
Hjemmelagetsalsa bør derfor definitivt byttes ut medsalsaglasset som så mange av oss putter i handlevognen til fredagstacoen Bort med ferdigmat, konserveringsmidler og e-stoffer
Når jeg nå poster hvordan jeg lager yoghurt må jeg komme med en stor advarsel til alle som mener at all melkemat skal pasteuriseres og da i særdeleshet yoghurt på grunn av noen skumle bakterier som jeg ikke er redd for
Frys ned i små porsjoner, og du har ferdig salsa klar til taco middagen. Sammenlignet medhjemmelaget smaker disse bare ketchup, og inneholder svært mye sukker
Tacokrydder. Legg på så et lag med ost og til sist legger du over nachochips. Rømme og/eller salsa. Ha i tacokrydder, men bruk mindre vann en det som står på pakka
Bland karbonadedeig medsalsa og alt av krydder og chili. Fyll opp med tsatziki, guacomole, rødløk, paprika og agurk mens du lar Cheddar-osten smelte på hamburgerne
Ovnsstekte kyllingklubber med salat, tortillachips, salsa og rømme smakte fantastisk. Og kyllingklubbene krydret jeg med min hjemmelahede kylling-kryddermix
Lag først syltet rødløk, tomatsalsa, tacokrydder og guacamole. Tomatsalsa, oppskrift her. I dag har jeg laget tacokrydder, en stor porsjon -som smaker mye bedre enn ferdigkjøpt på pose
Skal du lage nachos eller taco er denne salsaen frisk og sterk og nydelig. Smak til med salt og pepper, og eventuelt sukker hvis du synes den blir litt sur
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.