Skreien, legger du i vakuumpose med litt olje, litt sitron, salt og pepper. Dette ble også første test på sousvide skrei, og det ble en fantastisk kobling som skal gjennomføres igjen
Det var kjempeenkelt å lage sousvide i en dampovn. Her trengs ingen andre dyre sousvide maskiner. Det eneste som kan være greit å ha er en vakuum maskin
Det geniale med denne boken er kombinasjonen av teknikker, kjøkkenkunnskap, med et hav av oppskrifter hvor bare kreativiteten kan sette en stopper for å skape fantastiske retter til de du er glad i
Derfor bestemte jeg meg for å gi meg i kast med å gjenskape hovedretten til mine kjære – kyllingbryst sousvidemed byggkorn, asparges og grillet hjertesalat akkompagnert med en deilig, myk og syrlig saus basert på god kyllingkraft
Villkveite sousvidemed ponzusasu, persillerotpure, rødbeteterninger og syltet gulrotspiral. Villkveiten fungerer bedre enn oppdrettskveite, da sistnevnte er magrere og dermed gir en mer optimal smak
com med noen korrigeringer pga tilgang til råvarer. Start med å sylte løken. Jeg har kjøpt med OBH nordica vakuumbokser og de gjorde susen på rekordtid
Start med å vakumere kjøttet med litt salt og pepper, samt noen kvaster krydder. Start nå med sausen. Stek opp løk og hvitløk med soppen og stek til løken er transperant
De to siste dagene har jeg og mitt kokketeam hatt gleden av å lage mat sammen med Petter Beyer. Utrolig spennende å sette seg mer inn i matlaging på nøyaktige temperaturer og sousvide koking
Nå er alt klart og du kan ta ut laksen fra sousvide maskinen og skjære den opp i fine biter, salte fiskebitene litt om det er behov og dandere med alle elementene på tallerken
Okseribbe sousvidemed potetstappe, ovnsbakte rotgrønnsaker og squash med en fyldig rødvinssaus. Du vet en sånn hvor disken bugner av fantastiske kjøttstykker og hvor gjengen bak disken jobber med deling og foredling av det de har
Dette var en rask og enkel tilberedning med enkle smaker som fremhever kamskjellet. Dette er første forsøk noensinne på kamskjell sousvide, så det gjorde også forventningene deretter
Da er det ferdig til å legges i vann med en gang. Har du hørt om "Sousvide". Tenk så raktisk dette er når du har et kjøttstykke med forskjellig tykkelse (som f
o)Skal prøve å få med mer mat i tiden som kommer. Dagens middag ble ytrefilet av svin tilbredt SousVide, ovnsbakte rødbeter, stekt blomkål, stjernefrukt, norske reddiker og granateple
Kristian kokkelerer ting han ikke kan (og drikker vin i mellomtiden)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.