400 g
Kjøttdeig av svin, 1 pose tacokrydder, 6 dl vann, litt margarin, litt salt, 4 dl melk/vann, 1-2 poser potetmos, 1pk dypfryst grønnsaksblanding og ett glass salsa/tacosaus
Tacokjøttboller er en favoritt hos de minste her i huset. "Navnet kommer av det spanske ordet tapar, som betyr «å dekke over»/«å dekke til», med det tilhørende substantivet una tapa som betyr «et lokk»
tacokjøttboller. Eg har lest om taco kjøttboller på fleire bloggar, og med ein kjøttdeig i kjøleskapet som snart gjekk ut på dato, har eg og prøvd dei og sidan eg syns dei blei veldig gode anbefale eg vidare
Her oppskrift på blant annet tacokjøttboller. Kjøttboller med myk kjerne av mozarella, uhh, så godt. Det gode med kjøttboller er at man kan putte i akkurat det man ønsker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.