Må si jeg var bittelitt skeptisk til tacokjøttboller, potetmos og grønnsaker. Lag små "boller" og stek dem på middels varme i en stekepanne med olje til de er gjennomstekte
I følge oppskriften skulle den i sammen med paprikaen, men neste gang denne skal på bordet skal jeg legge de i rett før servering for å få litt mer crunsh i retten
Torsdagsmorgen hadde jeg meldt med på morgenspinn. Omvendt crunshes. Svetta til og med oppå hendene. Pillemenn godt jeg hadde med et relativt stort håndkle
Tacokjøttboller er en favoritt hos de minste her i huset. "Navnet kommer av det spanske ordet tapar, som betyr «å dekke over»/«å dekke til», med det tilhørende substantivet una tapa som betyr «et lokk»
Tilsett blandingen i eggedosisen vekselsvis med oljen. Det er også friskt å pynte muffinsene med litt revet appelsinskall, men det hadde jeg heller ikke i hus når jeg startet denne spontane bakingen
2,5 ss spirulina crunsh eller 2 ss spirulina pulver. 2 pk med grønnkål (her kan du justere hvor tykk marinade du ønsker ved å bruke mer eller mindre grønnkål
tacokjøttboller. Eg har lest om taco kjøttboller på fleire bloggar, og med ein kjøttdeig i kjøleskapet som snart gjekk ut på dato, har eg og prøvd dei og sidan eg syns dei blei veldig gode anbefale eg vidare
Her oppskrift på blant annet tacokjøttboller. Kjøttboller med myk kjerne av mozarella, uhh, så godt. Det gode med kjøttboller er at man kan putte i akkurat det man ønsker
Vilde slengte seg faktisk med på crunshene, så da gjorde hun 160 stk. Jeg er så støl, haha. Jeg hadde en pausedag i går fordi jeg var fryktelig sliten og hele familien var syke og energiløse
Bruk både fornavn og etternavn og gjør det til enten en strikt økt eller en sirkeløkt med få pauser. Jeg tok alle øvelsene etter hverandre for å gjøre det enkelt, med god pause mellom hvert navn
2,5 ss spirulina crunsh eller 2 ss spirulina pulver. 2 pk med grønnkål (her kan du justere hvor tykk marinade du ønsker ved å bruke mer eller mindre grønnkål
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.