Tagine på lammeskank med tørket frukt og couscous
Ginas kjøkken og sånn
Ginas kjøkken og sånn
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 personer Tilberedning ca. 2 timer, (koking i 1,5.)
  • 4 lammeskanker (gni dem gjerne inn med marinade dagen før eller minst et par timer i forveien)
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss harissa (helst pasta)
  • 2 cm revet fersk ingefær
  • 1 ss gurkemeie
  • 2 fedd hvitløk i skiver
  • 1 rød chili, hakket
  • 1 ts malt kanel
  • 5-5 korianderstilker, gjem bladene til senere
  • 1 stor løk, finhakket
  • 340 gram tomater, hakket (evt. 1 boks økologiske)
  • 75 gram spiseklare svisker, delt i 3
  • 75 gram tørrede aprikoser, delt i
  • 25 gram mandelflak (evt. grovhakket)
  • ½ ts safrantråder (kan droppes)
  • 5 dl kokende vann
  • 3 gulrøtter, skåret i staver
  • 1 søtpotet, skåret i røffe terninger
  • 1 ss mandelflak
  • 2 vårløk hakket

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.