I dag har jeg laget pasta med noen baconterninger, spinatog en god saus med blåmuggost. Pasta kan du servere med det meste av kjøtt, fisk og grønnsaker, pasta er en kjapp og god hverdagsmat og populær hos både store og små
Enkel og god pastarett som faller i smak hos de fleste2 personerIngredienser. - 1 løk- 2-3 fedd hvitløk- 3/4 boks bogskinke- 200 gr frosne grønne erter- 3 dl matfløte- salt og pepper- 1 ss sitronsaft- tagliatelle (pastabånd)Fremgangsmåte. - finhakk løk og hvitløk og fres blankt i olje- tilsett skinke, og fres dette i 2 min, før du tilsetter frosne erterog matfløte- smak til med salt, pepper og sitronsaus, og la det putre et par minutter- kok pastaen, hell over sausen og server. 3/4 boks bogskinke. 200 gr frosne grønne erter
(fri for skinn og ben)sammen med salt. Fiskekaker er nydelig,og hjemmelaget er best. Ha i resten av ingrediensene utenom melk, kjør sammen, og mens maskinen går sper du med melken
Skjær fisken i biter og mal den med stavmikser eller foodprosessor. Røres i en kjøkkenmaskin eller for hånd, spe med fløte/melk til farsen har passe konsistens
Serveres for eksempel med lettkokte gulrøtter, og dampet brokkoli og blomkål. Etterhvert har jeg imidlertid oppdaga at ikke bare er de bedre enn kjøpekaker, men også mye sunnere
Kjør også dette sammen slik du har gjort tidligere, og ha farsen sammen med resten. Has så over i en liten bolle Ha i resten av laksen, egg, salt og vårløk i matmøllen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.