Enkel og god pastarett som faller i smak hos de fleste2 personerIngredienser. - 1 løk- 2-3 fedd hvitløk- 3/4 boks bogskinke- 200 gr frosne grønne erter- 3 dl matfløte- salt og pepper- 1 ss sitronsaft- tagliatelle (pastabånd)Fremgangsmåte. - finhakk løk og hvitløk og fres blankt i olje- tilsett skinke, og fres dette i 2 min, før du tilsetter frosne erterog matfløte- smak til med salt, pepper og sitronsaus, og la det putre et par minutter- kok pastaen, hell over sausen og server. 3/4 boks bogskinke. 200 gr frosne grønne erter
Vi hadde alle en morsom og hyggelig formiddag med god mat, kaker og fine gaver til den vordende mor. Sil gjerne flere ganger hvis noen steiner klarer å lure seg med
Smak til med litt urter og sjekk om suppe er passe salt og kraftig. Visp kraftig rundt i suppa med en pisk eller sleiv slik at stivelsen i ertene skal jevne
Vi prøvde med grønne erterog Gulløyepoteter denne gangen, og det ble virkelig godt. De aller fleste er nok vant med gule erter til denne deilige, kraftige, smakfulle norske retten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.