Pestoen skal være jevn ogkremete. Smak til med salt og pepper om nødvendig. Grønnsakene skal kokes sammen med pastaen, så bitene bør være små slik at de får samme koketid
legg pastaen i en dyp bolle og hell over fløtesausenmedlaksen. Saus. Pasta er alltid godt, og nå finnes det gode varianter for oss med glutenallergi, så det er ingen hindring
♦ Når laksen er ferdigtrekt kremer du sausenmed creme fraiche og smaker til medsoyasausog evt. Soyasaus kan sløyfes, men gir en utrulig god smak på suppa
smak til med salt og pepper. smelt smør i en kasserolle og tilsett finhakket løk. smør en ildfast form å legg i filetene, viss du vill kan du kryddre med sitronpepper
Da var det tirsdag og på tide med litt fisk. De kan være i ovnen samtidig med poteten. Lag en saus ved å vispe melk, egg, potetmel og urter/krydder i en kjele
Nydelig einerøktlaksmed en mild pepperrot røre av crème fraiche, sitron, dill og vårløk. Legg i lave dessertglass og pynt med en skive røket laks, litt dill og gjerne litt sort rogn
Pass på å time det slik at laksogtagliatelle er ferdig samtidig. Når tagliatellen er ferdig, sil av vannet, ha over litt god olivenolje og rør inn resten av pestoen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.