GoogleFacebookPinterestTwitterSkriv utE-post Tandoorikylling. Vi hadde dette til middag i går, og jeg gleder meg allerede til å spise restene i senere i dag hehe Det er også perfekt å ha med til lunsj, om det er nok rester vel å merke
Bukkehornskløver males mellom håndflatene og blandes med resten av ingrediensene i en bolle. Kyllingkraften man får når man steker kyllingbitene kan med fordel blandes i sausen
Server kylling tikka masalen sammen med dampet ris og råkostsalat. Jeg har laget denne retten noen ganger nå, og har i grunn tenkt at jeg burde dele den med dere opp til flere ganger
Server nanbrød med koriander og iskald mango lassi ved siden av kylling tikka masalaog mixed raita. Kyllingbitene serveres i en deilig indisk saus aller helst sammen med nanbrød, raita, ris og en iskald mango lassi
- 2-3 kyllingfileter- salt- spiskummen- malt koriander- 2 dl matyoghurt eller yoghurt naturell- 1 stor løk- 4 fedd hvitløk- ca. 5 cm fersk ingefær- 4 ss garam masala krydder- 1 boks (400 g) grovhakkede tomater- 3 dl fløte(- 1/2 finhakket chili med frø og kayennepepper hvis du vil ha et hottere resultat)- 2 dl bulgur- 4 dl vann- 1/2 ts saltBle du fristet. 2-3 kyllingfileter. 2 dl matyoghurt eller yoghurt naturell. 4 ss garam masala. 1/2 finhakket chili med frø
Skjær kyllingfilet i små firkanter og stek på middels varme sammen med hvitløk og krydder. Tilsett en boks med hakkede tomater og litt tomatpuré, la det småputre og tykne
Bland kyllingfiletenemed marinaden og la den stå kjølig i minst én time. Ha krydrene sammen medyoghurt naturell i en bolle, riv over litt fersk ingefær, skvis over litt sitronsaft og tilsett et par spiseskjeer med en nøytral olje
♦ Skjær kylling i terninger og stek sammen med hakkede tomater, tomatpuré og krydder. ♦ Riv en agurk og press ut saften, rør sammen med kesam og et halvt most hvitløksfedd
Så da må denne også få komme med. Jeg har lagt ut en oppskrift på kylling tikka masala før, men på lørdag lagde jeg denne og den ble enda bedre enn den andre varianten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.