Godt krydrede kjøttboller kan brukes i en tapas-buffè, som forrett, eller som kveldskos. Man kan krydre de med alle ulike kryder for å få variasjoner, og jeg synes de skal smake mye
Rør løken sammen med kjøttdeigen, egg, sitronsaft, krydderet og persillen. La dette hvile på kjøkkenbenken så alle smakene setter seg før man steker små boller
Disse kjøttbollene kan lages tiltapas eller nytes som de er. Har laget spanske kjøttboller en gang før, men denne gangen kunne jeg kjenne på smaken at dette ikke bare smaker vanligekjøttboller
Til oss valgte vialbondigas – Kjøttboller, kyllingklubber, scampi og littspekeskinke. Tiltapas kan all slags spekeskinke brukes, men tradisjonelt er jo Serrano-skinka fra Spania en ener – enten det er Serrano eller Jamon Iberico
I den anledning serverte vitapas. Det er blir dessverre littliteinnlegg fra meg for tiden. Det er travle tider, men mat lages det hver dag, så flere oppskrifter kommer
Disse små tortillaomelettene er laget i et muffinsbrett og gjør seg veldig godt til på tapasbord. Og om det blir noen til overs passer de også veldig godt som tilbehøri matpakken
Krydrede kjøttboller proppfulle av smak og en lettvint og kremet currysaus med et litekick. Hohoi. Varm kjøttbolleri saus og server med ris og grønnsaker etter eget ønske
Er du innom for middagstips har eg en ny og knallgod oppskrifttil dere, greskinspirertekjøttboller med fetaost og oregano, servert med tatziki og rotmos
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.