Begynn med å lage et lite kryss på toppen av alle tomatene. Her kommer enda en tapas oppskrift. Bland så alt sammen og tilsett litt olje, smak til med salt og pepper
Tapas betyr egentlig “å dekke til” og var opprinnelig små stykker brød med pålegg, som ble brukt til å dekke over glasset for å holde fluer og insekter borte
Kremet pastasalat med kylling og sweet chili saus, laget av Live. I den anledning serverte vi tapas. Jeg skal erstatte oppskriften jeg har på bloggen med denne oppskriften
Kjøttboller er en veldig tradisjonell Tapas rett, så jeg tenkte jeg kunne lage dette idag. Disse kjøttbollene ble veldig smakfulle og server dem gjerne med coctailpinner til å plukke dem opp med hvis du har gjester
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Den kan selvfølgelig også serveres som en hovedrett med det tilbehøret du måtte ønske. Dette er en helt super tapasrett som faller i smak hos både store og små
Som dere kanskje har fått med dere har jeg startet en ny serie med innlegg her på bloggen. TAPAS heter serien, og består av retter og oppskrifter som vi bruker på kjøkkenet
Gutta og jeg kosa oss medtapas i dag. legges på et stekebrett med bakepapir. Idag følte jeg for å lage noe lettvint til middag, men samtidig noe som smaker godt
Siden det var lørdag igår og vi ville kose oss litt, laget jeg et tapasmåltid. På disse sprø italienske brødpinnene valgte jeg å ha en vri med en norsk råvare, altså røkelaks med kremost
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Verken kyllingkjøttdeig eller nudler har mye smak, med de tar godt til seg smaker som tilsettes. Bruk de nudlene du har i huset -eller liker best, jeg brukte tomatnudler laget med hvete
Her kommer noen sunne og enkle varianter av tapasmed bygg. BYGG FRITTATA MED TOMATER OG SPINAT. Navnet Tapas kommer av det spanske ordet tapar som betyr å dekke til
Det nest-beste medtapas er at man alltid lager altfor mye mat. En ostepai med skinke er bankers,den kan lages tidlig og tenger ikke være glovarm, mer lunken
Det som er så kjekt medtapas er den store variasjonen og de ulike smakene man kan kombinere. I dag serverer jeg lune nektariner med seranoskinke, fylte egg, små krustader med smeltet ost og fikenmarmelade, laksesalat og chorizo med manchego ost og jordbær
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.