Tilbakemeldingene jeg har fått fra de fleste går på at det er mye mat, mat som metter lenge, gode alternativertil når man ønsker noe søtt, men at sukkersuget er borte
Tilbakemeldingene jeg har fått fra de fleste går på at det er mye mat, mat som metter lenge, gode alternativertil når man ønsker noe søtt, men at sukkersuget er borte
Ihverdagenliker jeg mat som går fort. Det angrer jeg ikke på. Du trenger. Nå er jeg jo ipermisjon og kan bruke litt mer tid på middagen, men når jeg er i jobb er jeg ofte ikke hjemme før fem
Selv om vi har enukesmenyhender det at vifravikerden. Du trenger. Slik gjør du det. Det er lettere å ha enopprinnelig plan for så å ombestemme seg, enn det er å komme på hva man skal spise fra dag til dag
I matmølle eller thermomix er dette virkelig fast-food, med gode råvarer blir det dessuten et påfyll av energi som vi alle trenger etter en lang dag på jobb eller i sola
La maskinen gå på sakte farti ca. Det er godt med loff til skalldyr, salat, supper og andre ting, og selvfølgelig er den du baker selv den aller beste, derfor er det greit med enoppskrift på loff som er enkel å bake
Det er bare for å få littfartijulestemninga, og det hjalp både for liten og stor. Desember måned ringesinn med litt julebakst, og hos oss er det hvitekakemenn som bakes først
Tenkte jeg skulle dele enjulekakeoppskrift med dere, nå går det jo irasendefart fremover. Dissehavrehjertene lagde jeg tilenartikkel på shoppingbloggeni fjor, og de ble så populære (det er hva jeg har fått høre iettertid hverfall) så jeg tenkte dere måtte få den her på bloggeni år
Vi tror at et stykke kjøtt tilberedt med skilpaddemetoden banker kjøtt stekt i full fart. Jeg vet ikke hvor dennetradisjonen kommer fra, men jeg er glad i lammestek, og synes derfor det er bra å benytteenhveranledning som byr seg til å spise dette deilige kjøttet
Da synes i hvertfall jeg at det er mye lettere å sette endeigi full fart. Her hos oss baker vi ofte brød – stort sett en eller to ganger iuken – takket være denneenkleoppskriften, inspirert av Maria Skappel
Når jeg nå poster hvordan jeg lager yoghurt må jeg komme med en stor advarsel til alle som mener at all melkemat skal pasteuriseres og da i særdeleshet yoghurt på grunn av noen skumle bakterier som jeg ikke er redd for
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.