Tilsett så grønnsakene, tomatene, kjøttkraften, salt og pepper og gi blandingen et oppkok. Smak kjøttsausen til med salt og pepper og rør inn fersk basilikum som du har kuttet opp i greie stykker
Jeg liker personlig ikke smaken av kaldpresset raps- eller solsikkeolje, men kaldpresset olivenolje elsker jeg- i alt annet enn nettopp hjemmelaget majones
Jeg leste et sted at sausen kan holde seg lenge dersom dutopper den med mer olivenolje, slik at den får et “lokk” med olje på noen centimeter, og oppbevarer den i kjøleskap
Det bare må bli kake, faktisk så må det bli en knallgod kake tenkte jeg. Kaken ble utrolig god, noe stønnelydene rundt bordet fortalte meg uten at det måtte utdypes mer
(Laksen steker jeg 2 minutter med «kjøttsiden» ned, for deretter å snu den å steke den i 7 minutter med lokk. Asparges kutter jeg opp når det er igjen 5 minutter av potetene og blander i. 2 minutter med. 7 minutter med
Vipps, så har du en nydelig Tom Kha Gai. Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)
♦ Søtet med xylitol (bjørkesøt) og stevia. Jeg sluttet å drikke brus for halvannet år siden og grunnen var at jeg ville slutte med kunstig søtning, spesielt aspartam
Forslag til topping. Her får dere en fin basisoppskrift på kjøleskapsgrøt, hentet fra boken til meg og Susanne Soydan "Slik former du kroppen - med styrketrening og kosthold"
Det er bare å kutte opp grønnsaker, kjøtt eller hva du måtte ønske , krydre , helle på litt væske , så er det bare å finne på alt du har lyst til i x antall timer og når du er ferdig med det så er middagen klar
I mangel av en italiensk storhusholdning er baksten utmerket å glede norsk familie og venner med, bruke som hyggelige vertinnegaver eller bare fryse ned for å få en kjapp gjenoppliving i vanlig komfyr når det måtte passe
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.