Noen ord synes jeg det er vanskelig å finne på norsk. Det engelske ordet «spread» som menes pålegg man smører utover mangler jeg liksom et godt norsk ord for
Prunotto Barbera d. Hei igjen og god påske til alle dere leserne der ute i verden. påsken er en tid hvor man som oftest koser seg med litt ekstra god mat og drikke
Prøv en Barbera d’Asti som drikke til. Denne retten har også sitt opphav i den sydlige delen av Frankrike, men det finnes sikkert variasjoner over dette temaet i hele Middelhavsområdet hvor klippfisk er populært
Nå er det lammesesong, og snart påske. Nå står lammet vårt og godgjør seg i kjøleskapet. Mmm. Our lamb is absorbing lovely flavors in the fridge as we speak
Preheat oven to 500 degrees F. Remove the stems from the cauliflower and cut into chunks, Place the cauliflower into a food processor and pulse it until it resembles the texture of rice
Dette er andre gangen jeg prøver meg på denne oppskriften og den er digg. Nam nam naaaam. Nå har jeg litt å kose meg med utover høsten, mesteparten skal nok fryses ned
Preheat oven to 350F. Spread one cup of marinara sauce in the bottom of a 13x9 casserole dish. Layer 5 lasagna sheets over the sauce, overlapping as needed to fit
In a medium-sized bowl, whisk together the flour, baking soda, cornstarch, and salt. Set aside. In a large bowl, beat together the cooled melted butter and the sugars with a hand-mixer for about one minute
Valgte en Barbera Silencizio (107 kr) etter anbefaling på polet. Har lenge hatt lyst til å lage coq au vin, nå ble det en anledning, og jeg ble ikke skuffet
barbera. Barbera d`Alba "Otin Mate" 2014. Quinoa (Chenopodium quinoa Willd) er en vekst fra Andesfjellene i Sør-Amerika, det er kun frøene som blir brukt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.