pepper (jeg syns ikke det er nødvendig med mer salt, men det må du kjenne på selv). Dette er en saus som du kan bruke til hvit fisk, istedet for smeltetsmør
Ha godt medsmør på stekepannen, strø salt og og litt raspet sitronskall på fisken, vent til smøret på stekepannen begynner å bli nøttebrunt før du legger i fisken
Kok sammen med sjalottløk i båter, dill, persille og salt. Brun smør i en panne. Server med nypoteter. Drypp brunet smør over silden rett før servering, sånn at ikke smøret blir kaldt
Server til en god og varmende gryte, de smaker himmelsk lune med godt smør. Maisbrød smaker fantastisk godt sammen med mye forskjellig, ikke minst er det en super match til litt kraftige gryteretter
Rørt smørmed oskjell. Smøret deles opp i terninger og piskes inn i den varme fløten. Persetorsk og rørt smørmed oskjell serveres med kokte poteter og gulrøtter
*Kjøp en kokosolje som har minst mulig kokossmak med mindre du har lyst på smørmed kokossmak. ***Jeg har brukt halvt om halvt med brun ris eddik og eplecider eddik
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.