Pause fra alt det rare vi faktisk dytter i oss med eller uten viten. For det første er dama utrolig kunnskapsrik og for det andre så skriver hun mye om en ting jeg ikke kan så mye om - superfood
De fleste babysokkene jeg har sett, er strikka ovenfra og ned, men jeg har starta med sålen. Etter å ha strikka disse her mye smalere og tilpassa premature føtter for et par-tre år siden, måtte jeg jo se om ideen min virkelig fungerte i større størrelser
nærmere bestemt det nye produktet "Softisbase" fra TINE. Det er jo et utrolig lettvint produkt som gjør at "alle" kan lage sin egen softis hjemme, så tommel opp for det
Hver uke plukker de de beste økologiske råvarene fra kvalitetsbeviste produsenter som melkeprodukter fra Rørås, eplesaft fra Hardanger, egg fra Rune og mye mer, og kjører dem ut til kundene sine
Vi fortsetter med å teste ut Godtlevert. Forrige uken har vi fått Originalmeny, det vil si middags-. Det som er fint med Godt Levert er at det er litt forskjellig å velge mellom
Jeg valgte derfor å gjære en sensorisk analyse på kjøkkenet på skolen (HiOA - studiested Kjeller) hvor jeg rekruterte første, andre og tredjeklassinger fra Samfunnsernæringsstudiet
Så i dag når jeg poppet innom Gardeners World sin hjemmeside og fant en oppskrift som lar en teste om frøene fortsatt er spiredyktig ble jeg veldig glad
Beregner pris ut i fra faktisk forbruk av vare. Vi har tidligere i huset prøvd oss på diverse retter fra dette konseptet tidligere, men da uten fokus på prisen på retten
Kvalitetskylling fra mindre gård, litt kjedelig ferdigsaus med mindre smak. Kanskje ikke rart at det da til tider kan være vanskelig for oss, eller i hvert fall meg, å komme på nye og spennende middagsideer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.