Hvor mye du bruker av det forskjellige velger du selv, men jeg synes det skal være mer enn nok mais og tortilla chips, for å gi denne en god TexMexsmak
Kjøttkaker - typisk norsk. Vanligvisakkompagnertav brun saus, poteter og erte- eller kålstuing. Jeg tok meg litt friheter med denne nasjonalskatten, og lagde en litt annereldesvariant
Jeg fikk en ny pizza kokebok i gave, som gainspirasjon til denne variantenavpizza. Jeg harlaget den med spicy kjøttboller, men det er mulig å bruke godt krydret kylling også
Home MadefraSantaMariaTexMex er en nyhet som befinner seg i hyllene på butikken nå. God dagen på andre siden ♥ Bloggen har dessverre stått urørt i noen dager, og det samme gjelder kommentarfeltet
Snakk om idyll. Det beste med disse bildene er at de overhodet ikke lyver. Desserten varfantastisk (sitronpai med marengs, krem og karamell) og utsikten og selskapetvar over middels flott
Sist søndagbakte jeg noen super gode Frukt & nøtter Brownies…. Brownies with Fruits and Nuts. Håper dere har det bra og at dere nyter av de deilige høstdagene
Disse kjeksene er virkelig helt fantastiske. Utrolig godt med vaniljesmaken kombinert med ripsgeléen. De kan selvfølgelig også lages med noe annet en ripsgelé
It was my favorite dish afterahard evening trainingwithalpine in the hills. Dry salted Cod or «Klippfisk» in Norwegian, is anancient method of preserving fish from western Norway
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.