Texas BBQ Brisket og Texas-rub
Glad i mat
Glad i mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Bruk oksebryst eller andre stykningsdeler som bog, skank eller nakke. Beregn ca 1 kg rått kjøtt for fire personer.
  • Ha kjøttet i en kjele med grovkuttet løk, selleri, gulrot, hvitløk og eventuelt urter som rosmarin, timian, laurbær.
  • Hell over 1 flaske vin samt vann til det dekker kjøttet.
  • Kok eller ovnsbak dette i 4 timer eller til det er mørt (dette kan også gjøres på grillen under lokk på lav varme)
  • Etter 4 timer har du stykket over på grillen hvor det grilles i ca 30 min eller til det har den grillingen du ønsker.
  • Pensle grillmarinaden over i løpet av denne tiden og anrett i skiver.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.