Butter chicken eller smørkylling er verdenskjent og en av de mest populære indske rettene. Det er de som sier at første gang man besøker en indisk restaurant bør og må man bestille butter chicken
Tandoor er en leirovn, som fylles med trekull. I den steker de brød, kjøtt, fisk og kylling. Kjøtt/fisk blir ofte tredd på spyd for at de skal være enklere å steke
CHOP SUEY betyr blandede biter, så den kan lages med mange forskjellig ingredienser. Det er vel den kinesiske retten, som er best kjent i Norge, men som det finnes 1000'vis av oppskrifter på
Jeg sier dette ofte, men denne retten er desidert en av mine topp fem av alle thailandske retter. Jeg er helt sikker på at du vet hva jeg snakker om når jeg nevner retten pad thai og er du på på en Thai restaurant hvor som helst i verden, vil denne retten mest sannsynlig være presentert på menyen
4 porsjoner. 4 kyllingfileter. 1 egg. 2 ts salt. 2 ts pepper. 50 g mandelmel. Olje til steking (feks kokosolje). Skjær hver av kyllingfiletene i passe store biter
Her kommer en nydelig oppskrift på hjemmelaget thai kylling gryte med lime og koriander. Den er utrolig god og kan serveres med pasta, ris og en frisk salat
Denne thai salaten er et fyrverkeri av gode smaker. Salaten er rask å tilberede ved å strimle alle ingrediensene tynt og helle over en rask sammenvispet thailandsk dressing
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.