Bruker du fiskerester for å gi smak til basen, så er det OK, men tenk på at alt skal moses med mixer, så skinn og ben og annet vi ikke vil spise må ut før du bruker stavmixeren
Jeg brukte laks og torsk, men det er en smakssak, du kan bruke den fisken du liker best. En mettende og god suppe er en fantastisk gjestemat, her kan du forberede og lage maten nesten ferdig i god tid før gjestene kommer og kanskje får du mulighet til å sitte med bena høyt og slappe av en stund før gjestene ankommer
Da har jeg i fisken(ørretog torsk) og når de begynner å bli ferdig trukne, har jeg i haneskjellene. Ha i gulrøtter i den form du ønsker og kok opp, når gulrøttene begynner å bli møre, skru ned varmen
Fisk trenger ikke å være kjedelig, denne fløtegratinerte fisken er kjempegod og så enkel å lage. Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
/skrevet i samarbeid med Atkins Norge/ Ja da, nå kommer den på bloggenogså. Frossen fisk i filetter. Og når den i tillegg kan varieres i det uendelige - ja da er det kanskje ikke så rart at Daniel får dette til lunsj sånn ca hver dag
Fisken er sprø utenpå, og "flaky" inni. Sausen er spicy,salt, sur og søt. (hvis du skal servere med ris, husk å sette den til kok litt før du begynner med fisken)
Jeg hadde tatt opp laks og god fiskepudding fra fryseren i går kveld, så da var det bare å sette fantasien i gang og komponere noe godt av det jeg hadde for hånden
I denne fiskeformen er det bare helt enkle ingredienser som du vanligvis har i matskap og kjøleskap. Skrell potetene og del i litt tykke skiver, hakk hvitløken, kutt opp selleri og fenikkel, og skrell og skjær løken i skiver
Fritert fisk er kjempegodt På bildet over, ser du "fish and chips", engelsk gatemat som tradisjonelt lages av hysefileter, men du kan bruke sei, torsk eller brasme også
Sammen med en valgfri fiskefiletog noen agurkskiver var det bare enda bedre. Jeg er sikker på jeg kan gomle råkostsalat og denne dressingen til det tyter ut av ørene mine, for dette smakte godt
Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.