Tom Ka Gai, en skjønn aromatisk suppe og et helt måltid i en bolle. Perfekt når man føler seg litt uttafor eller bare fyser på noen ordentlig smakfullt
Tom Yum er en asiatisk suppe brukt i Thailand, Malaysia,Singapore og Indonesia. Der er en suppe som bruker mange ingredienser som ikke er så lett tilgjengelig i butikkene i Norge, så bruk gjerne en ferdig Tom Yum-pasta fra en asiatisk butikk som jeg har gjort her
Enkel Tom Yum suppe laget på tom yum paste,Kjapp og god. Tom Yum suppe med scampi. Ha i vann og tom yum paste + sitrongress (la den ligge hel i)Småkok til paste er oppløst og gulroten mør
Jeg har tidligere postet en oppskrift på det jeg mener er verdens beste suppe, Tom Kha Gai, men den gang var det en komplisert oppskrift til mange porsjoner
Hell tom Yum suppen i små skåler og topp med frisk koriander og litt finhakket frisk ingefær. Ved å bruke Tom Yum pasta og hønsebuljong trenger man bare å varme opp ingrediensene for å få en smakfull og sunn middag på 20 minutter. Slik lager du Tom Yum suppe til 3 personer. 2 ss Tom Yum pasta. Rør sammen 2 toppa spiseskjeer tom Yum pasta og 8 dl hønsebuljong og ha i. 2 vårløk 1 gulrot 2 ss Tom Yum pasta
Idag var det kylling på menyen, og for å få litt variasjon vekk fra indisk og sweet and sour, så valgte jeg en thailandsk variant Idag, guttene noe skeptisk til all thai som ikke er frityrstekt, pirket noe i maten, med kommentarer jeg liker ikke kokt gulrot og den andre jeg liker ikke paprika,
Tom Yum. Tom yum-suppa skal nemlig smake salt, surt og sterkt. Vinteren er kommet for fullt. Vinden uler rundt vinduer, og man kjenner kulda krype inn over dørstokken
Tom Yum kjennetegnes av dens sterke og syrlige smak, og stammer opprinnelig fra det thailandske kjøkken, men er også svært populær i nabolandene Laos, Malaysia og Singapore
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.