Jeg vet at dere ønsker dere flere middagsretter her inne, men nå har det seg faktisk sånn at de fleste middagsoppskriftene mine går til online programmene mine
Denne uka har vi hatt flere supper - og denne har dere kanskje sett før. Jeg har laget tilsvarende oppskrift flere ganger tidligere, så denne krever ikke så mye måling og finjustering lengre, men lages heller litt på slump
Suppe til 4 personer med godt brød til. 4 dl vann1 fiskebuljongterning1 boks kokosmelk (4 dl)2 ss sitronsaft2 ss fiskesaus2 ts sambal oelek (sterk chili paste)2 ss strimlet ingefær4 champignoner i mindre biter2-3 kyllingfileter i strimler 2 ss klippet gressløk eller 2-3 vårløkstilker i ringer2 ts tørket koriander (1 dl frisk, finhakket hvis du har)1/2 rød chili i små biter (obs
Dette er en klassisk Thaisuppe og oppskriften fikk jeg av min bror. Denne suppen er perfekt til litt kalde dager, å derfor syntes jeg den passet bra nå, siden våren lar vente på seg, og jeg har blitt syk å trenger en litt varmende suppe
Ingredients400 g renskåret svinekjøtt eller kyllingfilet i strimler 2 ss rapsolje til steking 2 gulrøtter, i skiver1 løk, i biter 1 boks hermetiske kikerter 1 dl langkornet middagsris 4 dl lett kokosmelk 3 ss hot curry 7 1/2 dl lys kjøttbuljong ev ekstra chili, tabasco, annet sterkt
Dette er en thaisuppe der jeg "jukser" med en ferdig krydderblanding. Jeg er ikke akkurat en ekspert på å lage asiatisk mat, så dette er en enkel versjon for nybegynnere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.