5 minutter
med kjøkkenmaskin, litt lenger hvis du elter for hånd. Deigen skal være litt seig. Smør en stor bolle med litt olje. Ha i deigen og rull rundt i oljen. Dekk til med plastfolie og la deigen heve på et lunt sted i 1½ – 2 timer Hvis du vil bruke pizzastein må den varmes opp 20-30 minutter før pizzaen kan legges oppå. Varm opp ovnen til 260°C og legg inn steinen. Hvis du ikke bruker stein, er det bare å varme opp ovnen til 260°C litt før pizzaen skal settes inn.
Siste kvelden Magne er hjemme koser vi oss alltid med litt ekstra god mat, ikveld hadde jeg lyst til å prøve meg på spiralene jeg så på kreative ideer, jeg brukte vanlig pizzadeig
Det første de fleste tenker når de hører om blomkålbunn er nok “kan det være noe godt da. Etter å ha sett det har vært mye snakk og deling av oppskrifter til pizza med blomkålbunn på sosiale medier, så måtte jeg prøve ut dette selv
Og A spiser vanligvis den samme pizzaen som meg - han synes jo den er god, så hvorfor ikke. ) Jeg mener det er viktig å lære ungene gode kostholdsvaner - det er tross alt vi foreldre som er ansvarlig for hva ungene putter i munnen
Når deigen er hevet, elter du ut luften av deigen å former den som en pizza. Deigen. 1. Begynn med å bland tørrgjæren i vannet å la det løse seg skikkelig opp
Bland massen godt med hendene og fordel den på to bakeplater (med bakepapir under). En smakfull pizzaoppskrift for oss som ikke tåler gluten eller som foretrekker å begrense mengden karbohydrater i kostholdet
Nyt med god samvittighet. Selvfølgelig kan du spise pizza selv om du slanker deg. Ikke bare er denne pizzaen mager og kalorifattig, den er i tillegg kjempesunn og full av grønnsaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.