Beautiful and tender chicken breast from the Norwrgian producer Stange is on the menu. Back from a few weeks vacation and it’s time to warm up the sous vide again
Tandoor er en leirovn, som fylles med trekull. I den steker de brød, kjøtt, fisk og kylling. Kjøtt/fisk blir ofte tredd på spyd for at de skal være enklere å steke
CHOP SUEY betyr blandede biter, så den kan lages med mange forskjellig ingredienser. Det er vel den kinesiske retten, som er best kjent i Norge, men som det finnes 1000'vis av oppskrifter på
Remove the stems from the cauliflower and cut into chunks, Place the cauliflower into a food processor and pulse it until it resembles the texture of rice
4 porsjoner. 4 kyllingfileter. 1 egg. 2 ts salt. 2 ts pepper. 50 g mandelmel. Olje til steking (feks kokosolje). Skjær hver av kyllingfiletene i passe store biter
About these ads. eller tjikkan cajunut som de ville sagt det selv. Egentlig er visstnok denne retten kinesisk, men tror den har blitt litt thailandisert før den har nå blitt godt etablert på de thailandske menyene
The Secret Chocolate Cake. Publisert 25. 11. 2015 kl. 20. 01. 15 Kommentarer. Ja du leste helt riktig. -) Jeg måtte nesten stjele til meg denne oppskriften som skal være over 150 år gammel
Butter Chicken (Smørkylling) ble etter første smak en av favorittene her i huset. Jeg bestilte Butter Chicken på en indisk restaurant, og denne var veldig sterk
Trinn 1 Maissalsa. Varm opp en tørr panne. Hell av vannet på maisen og tørrstek til den er lett brent. Trinn 2 Hakk tomater og rødløk fint, bland inn maisen og smak til med limesaft og salt
Marinert kylling i en fløtesaus som er så godt at man får lyst til å gråte en skvett. Nammis. Jeg skal innrømme at jeg hadde forberedt meg på en lang og avansert kveld på kjøkkenet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.