Yet not that much is known aboutwhyand how it became so popular. Yours sincerely, Joe Sheridan. Theinventor, bartender Joe Sheridan, later moved toSanFranciscoand worked attheBuenaVistaCafe where journalistStantonDelaplane of theSanFrancisco Chronicle had brought backthe secret formula from Irelandandstarted one of the world’s most famous drinks
Bland inn halvpartenavvannet og rør godt med en tresleiv. Slå ned deigen og enten trykk den flat med fingerene, rull den ut eller - hvis du kan det - trill den rundt fingertuppene til perfekt fasong
Appelsin og balsamicoglaserte julekoteletter med balsamicobaktecherrytomater og brokkoli. Andpasser utmerket som festmat på for eksempel nyttårsaften som en variasjon til kalkun eller til en romantiskmiddag (her er også andebryst en god idé)
Rør ut maizenna med litt kaldtvann, ha litt av den varme suppen i, og tilsett blandingen i suppen. Selv om jeg definitivt ikke er noe suppe-menneske, falt denne riktig godt i smak
Abouttheseads. Tørk anden med torky eller papir som ikke loer. Jeg og Tomas pleier å ha kjærestejulebord hvert år, der vi drar ut å spiser julemat eller lagerjulemat hjemme
Løft potetene opp avvannet og over i et dørslag, eller aller helst på en rist, (ikke hell alt over, dakan potetchipsen fallefrahverandre) slik at de blir dampet tørre
Trykk deigen ned i en form med bakepapir nedi. Skrive en omtale. FremgangsmåteHa fibersirup i en kjele og varm opp, ta kjelen avplata når det begynner å boble
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.