Thịt heo quay - Vietnamesisk ribbe
Lars Pjokken's Grillblogg
Lars Pjokken's Grillblogg
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Bruker her en tynnribbe på 1,2 kg
  •  
  • Rubben består av
  • 1 ts salt
  • 2 ts sukker
  • 1 ts five-spice powder
  • 1/2 ts pepper
  •  
  • For å marinere skinnet
  • 2 ts salt
  • 1 ts eddik
  •  
  • Jeg brukte
  • 100 g vårløk
  • 1 medium gulrot
  • 1/2 rød paprika
  • 5 cm, tommeltykk ingefær
  • 300 g bønnespirer
  •  
  • Lake
  • 2,4 dl vann
  • 2,4 dl eddik
  • 1,2 dl sukker
  • 1/2 ts salt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.