Riktig God Julefrokostmed mor´s lammerull. I år skal vi imidlertid være hjemme og da må jeg ha hjemmelaget lammerull tiljulefrokosten og den smaker jo bare tusen ganger bedre enn den du får kjøpt i butikken
*De fleste ingrediensene får man kjøpt på vanlige kolonialer, aromaen kan man kjøpe på apoteket. Klipp dem over en bolle med sukker som de kan lande i, bruk en skje til å rulle de så alle kanter er dekket
Når alt er godt blandet kan du legge til smør. Du vet de er klare når de begynner å bli gyldne. Bruk hendene til å lage små kuler med deigen på størrelse med en ping-pong ball
Varm vann og sirup til det er fingervarmt. Lett å lage er det også,her får du oppskriften. Jeg elsker det med eggesalat, tomatsild eller sursild-egentlig alt av julepålegg igrunn
Ferdigkjøpt marsipan er helt grei, men ingentingslår hjemmelaget. La de ligge til tørk på kjøkkenbenken med kjøkkenpapir både under og over natten over
Nå begynner det og haste med alt som skal være ferdig tiljul, litt stresset kanskje. Vi skal alle ta med litt mat til en liten buffet, jeg tar med meg en pai med røkelaks
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.