I min jobb og gjennom utallige samtalerjeg har hatt med folk om gluten sensitivitet, tror jeg den aller største misoppfatningen er at dette er bare et gastrointestinalt problem, og dersom man ikke får magetrobbel ved å spise gluten så "tåles" det fint
Rører du for lite blir de fylt av luft og rører du for mye flyter de for mye ut (mine ble rørt akkuratt for lite, noen av makronene ble akkuratt sommarengstopper, litt fylt med luft)
Hilsen hun som bor i myke, varme ullklær nå som kulda har kommet ♥ Stjerna-settether. Jeg tenkte at jeg skulle gi dere et supertfrokosttips, og grunnen til at oppskriften kommer nå er fordi den kan og må lages i dag
I går bakte jeg en sjokoladekake som skal serveres i dag i butikken. Begge jentene fikk slikke bollen etterpå og jeg mimret tilbaketil da jeg selv var lita jente og mamma alltid ga meg bollen og slikkepinnen mens kaken stod i ovnen
Selv om trening for meg er en stor og viktig del av hverdagen at det går foran mye annet, så vet jeg at det ikke nødvendigvis stemmer for alle Så ikke ha dårlig samvittighet om du av og tilikke får trent som du vil, livet skjer noen ganger, og det erikke alt man kan planlegge
Fordi at jeg vet at de jeglager mat til også blir glade. Det må hun gjerne, jeg har ikke noe trøbbel med billig mat, tvertimoterjegtilhenger av at man OGSÅ skal kunne spise mat somer rimelig og god
Man kan bruke det melet man ønskerjeg har sett alt fra kikertermeltil hvetemel. Ha i krydder og la blandingen gå til den er helt jevn, ha i melet og la den gå til melet er blandet godt sammen med resten
Jeg har alltid vært glad i kjøtt, og jeg hadde ingen behov for å slutte med det. Jegtenker at det erviktigere at mat er laget med glede og gode intensjoner, enn hva somer i maten
Jeg skulle ønske jeg kunne si at det var på grunn av det utrolig gode næringsinnhold, det er jo det vi leserover alt, men det er mest på grunn av at det har en utrolig god evne til å binne væske og svelle
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.