Tid for øl-gløgg.
Godt Drikke
Godt Drikke
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 500 ml Kirsebærsaft
  • 40 ml brun rum
  • sitron
  • 100 g Brunt sukker.
  • 10 nellikspiker
  • 4 allehånde
  • 2 stjerneanis
  • 1 vaniljestang
  • 1 ts kanel
  • 70 grader La den for all del ikke koke. Da forsvinner alt som heter alkohol. Så er det å ha i sitronsaften og rum. La gryta trekke i cirka 20 minutter på samme temperatur. Nå kommer det vanskelige. Ha i kirsebærsaften. Her er det viktig å smake seg frem. Det er jo ikke meningen at det skal smake varmt kirsebær-øl. Så ha i litt etter litt og smak mellom slagene til den har den perfekte smaken. Så er det bare å skjære resten av sitronen i tynne skiver og servere gløgg i store krus. Fordelen med øl-gløgg fremfor vingløgg, er at det er mindre alkohol i den så man kan nyte større mengder.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.