Legg den utvannede klippfisken i ei ildfast form. Stekes i forvarmet ovn 180 g. Ovnsbakt klippfisk, kremet erterstuing, asparges, mandelpotet og tomatsalsa
Denne oppskriften er en variant av en oppskrift jeg fant på sidene til "Eksportutvalget for fisk". Jeg har forandret litt på oppskriften, etter min smak, og for å gjøre den litt mer lavkarbo vennlig
På vårt kjøkken her i Piemonte går det ofte i klippfisk når det skal være et fiskemåltid. Skjær klippfisken i serveringsstykker og legg dem i en ildfast form med litt olje i bunnen
Den har lang tradisjon i den nordiske folketroen, og i en amulettpose helt tilbake fra bronsealderen er det funnet rognekvister sammen med forskjellige andre tryllemidler
I en annen ildfast form gjør du klar klippfisken. Kutt opp grønnsakene og legg de i en ildfast form. Husk at det er ulik kvalitet på klippfisken, det finnes mange typer i mange prisklasser og jeg syns faktisk det er stor forskjell på de billige og dyre her
Klippfisk er en råvare vi nordmenn er alt for lite flinke til å benytte oss av. Mange forbinder kun klippfisk med retten Bacalao - men dette er en fantastisk råvare en kan lage så uendelig mye godt av
Synes du det er mye arbeid, så kan man lage masse på en gang og fryse de ned til neste måltid. For å få luftige boller så skiller man eggene og stivpisker hviten, (det går helt sikkert ant å ha i hele egg også), ha eggeplommen i potetmosen og bland godt sammen
En drikk som ble drukket under den kalde årstiden. Allerede for mer enn totusen år siden, tilsatte grekerne og romerne forskjellige krydderier i vinene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.