4 er
natta for min del...) spiser vi ikke fokost sammen denne uken, men heller en bedre lunsj.I dag fikk jeg overrasket med en deilig eggesalat.Utrolig godt på varme rundstykker.Her er "oppskriften" hvis noen ønsker...En "dæsj" av egg, majones, løk (rødløk om du vil) og salt og pepper etter eget ønske....Velbekomme
Jeg var jo hjemme på formiddagen i går så da laget jeg gratinert speltlompewraps. Akkurat som med vanlige speltlompewraps så kan man lage mange forskjellige versjoner
Det hender vi spiser det til middag også, når kjøleskapet er litt tomt – for egg har vi alltid. Disse knipset jeg tidligere i dag, så da fikk jeg jo tatt en liten økt selv også
Det skal visst også være en utsøkt forrett og de er på størrelse med en rype. Ha dem i kaldt vann med engang de har kokt seg ferdige og skrell dem slik at de fortsatt vil være litt bløte inni
Rør inn fløte, revet ost, baconbiter og cottage cheese, og fordel røren i muffinsformer. Vi nordmenn er vant til matpakke med grovbrød og brunost, og det kan kjennes tungt å skulle kutte ut brødet
Lompene er supre å fylle med aluminiumsfolie rundt og ha med i lunsjboksen også, eller for all del spises som frukost, i en middagsvariant eller kveldsmat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.