Tidligere denne uka prøvde jeg og Fredrik oss på noe som kunne ligne hjemmelaget kebab. Jeg liker ikke "vanlig kebab" som du kan få kjøpt på diverse jalla-kebabsjapper og i tillegg er jeg fan av hjemmelaget O R D E N T L I G mat, og denne "kebabtallerkenen" ble absolutt godkjent fra oss begge
For når jeg skal lage middag før arbe, er det veldig greit at det ikkje tar så veldig lang tid. Gubben er i hvert fall veldig fornøyd med å komme heim te ferdig middag
Makaronigrateng har jeg laget mange ganger og det er alltid en populær middag her i huset. Ettersom jeg ønsker at vi skal spise mer grønnsaker så har jeg i denne oppskriften laget blomkålsaus istedet for vanlig hvit saus, og grønnsakspølser istedet for skinke
Jeg kan godt forstå populariteten. Laks med sitronpepper Laks med grønn pesto Torsk med tomatpesto Torsk med grønn pesto Og så klart alle de forskjellige grønnsaksblandingene du kan velge mellom
Litt olivenolje i bunnen av en ildfast form, 4 lakse fileter, litt salt, pepper og sitronpepper, litt sitronsaft og to sitronskiver, 225 grader midt i ovnen i ca 25 minutter
Servert med søtpoteter og chilidressing blir det ett smakfullt og godt måltid. Nå skal det jammen meg smake med noen sunne gode middagsretter, fri for ribbefett, smør og fløte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.