Hun var en utrolig kvinne, med sans for livet og god mat. Jeg vil tro at dette er gubbens livrett, og selv om jeg ikke lager alt fra scratch, så er det "etanes" likevell
Bildeopplastningen på blogg har gått ekstremt tregt i kveld, det har passet dårlig, ettersom jeg har satt meg et lite mål om at jeg fremover skal klare å blogge litt tidligere på kvelden
Jeg har veldig lyst å lage flere versjoner av denne i fremtiden, og kanskje med saus fra bunnen av. Når jeg og min kjære på late dager bestiller take away fra den lokale kinesiske restauranten så bestiller jeg alltid Pad Thai
Tidsporten. Det ser ut som og smaker litt som en ostekake, men det er altså ikke ost i den. Jeg har laget «ostekaker» uten ost før også, og én av de er ostekake med sjokolade uten ost
Men en gang i fremtiden blir det stor julefeiring her i huset og. Idag er det jul her i Telemark, og i skrivende stund sitter jeg å ser på tre nøtter til askepott
Tenkte det var like greit å lære han hvordan man gjør det, og han var visst et naturtalent - gjett hvem som skal forlange frokost på senga en gang i fremtiden, hihi
(Bildet over, og oppskrift. Opplysningskontoret forbrød og korn). Rør ut gjæren i den lunkne melken og ha dette sammen med kardemomme, salt, sukker og mel i en bakebolle
Kanskje jeg vil bli inspirert til å prøve dette om jeg tar meg en matreise til asia i fremtiden, men frem til den tid vil jeg fokusere på å få frem gode smaker med gode råvarer
Kluten havner også i «Gi-bort»-kassa mi, så får vi se hva fremtiden bringer den…. Det fine er at jeg omsider har fått meg et program for å lage diagrammer, så da blir det veldig mye enklere å lage fine oppskrifter
Silacruzs forunderlige verden | Om alt, ingenting, littegrann – og mye ;)
Dette pålegget ble til fordi jeg ville lage et mildt og melkesjokoladeaktig sjokoladepålegg. Resultatet er et mykt og kremet pålegg som alle barna koste seg med til frokost på hjemmebakt grovbrød
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.