Hva man bruker av kjøtt og grønnsaker er egentlig ganske likegyldig, men helst noe som kan strimles. Like godt til forrett som hovedrett, eller som en del av en buffét
Legg også klart et glass med vann, som du skal bruke for å "lime" vårrullene igjen. I vårruller kan man jo ha i akkurat hva man vil, men jeg pleier å ha i det som jeg skriveri denne oppskriften
«Egg rolls» somogså er en form for vårruller, men kanskje ikke det man i Norge forbinder mest med vårruller, er laget av en deig med en blanding av egg og mel
Ha i krydderet og smak til med sauser. Midtijulestria trenger vi gode middagerog det trenger jo ikkenødvendigvis å væra julemat, det får vi jo tross alt nok av neste uke
I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brun saus, og dermed var middagsplanen klar. Av ogtil er det greit at middagen nærmest gjør seg selv
Den var slett ikkevrien å lage, tok like lang tidsom å woke grønnsaker ogkylling, og smakte nesten som på Kinarestauranten på toppen av Nordlendingeni Harstad
Og så kan jeg kose meg med brunsausogspagetti med litt ketchup på som snack på kvelden. Men tilbaketilbrunsausen, en tingsom jeg har tatt med meg fra min far er forargelsen over folk som bruker sukkerlikør når de lager brunsaus
Sausen kan også benyttes tilglaseringogsommarinade. Den "hemmelige" ingrediensen er Coca Cola og er ofte benyttet iBBQ-sauseri USA - ogamerikanerne vet hva de snakker om
Man kan også ha glassnudler i vårrullene ogsoyakjøttdeigdersom man ønsker noen proteineri. Pass på å steke/koke grønnsaksblandingenslik at det meste av vannet som oppstår fordamper, men det er ingenkrise om noe er igjen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.