Et kjøkken i Istanbul er dobbel finalist til Årets Matbloggerprisene. Jeg hadde lenge tenkt at det ikke fantes noen, verken blogger eller andre nettsteder, som skriver på norsk om den maten jeg elsker og spiser til daglig
At juryen skulle velge Et kjøkken i Istanbul foran vegetarbastionene Green Bonanza ogVegetarbloggen, som har inspirert tusenvis til en grønnere og mer vegetarisk livsstil hadde jeg ikke ventet
Kna hvetemel, Cottage cheese, smør og vann til en jevn deig. Romerne brukte pailokk for å holde på fuktigheten til ingrediensene, men de spiste ikke selve lokket
Jeg vil ta for meg mat som burde være i enhver students kokkereportoar i tilleggtil en og annen spenstig overraskelse, så her er det bare å finne sleiva og holde seg fast
Elt den lett sammen og rull den utover til en lang pølse. Dersom deigen virker litt for klissete til å begynne med så venter jeg gjerne med å tilsette mer mel til jeg har eltet en deigen en stund
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.