Jeg ønsker å dele litt av året som har vært med dere og de ti mest leste oppskriftenepå Smedstua. Året har vært preget av hektiske hverdager, fineferier og jordnært familieliv
- Jeg startet påkonkurransediett mot NM, spisteallikevellittiskrem, hadde joggeturer med Lill A, og lagde sitronmuffins og burgere i alle slags varianter
Synes det er en lur måte å bruke opp kalde og få varierte poteter på. TradisjonerRoastbeaf er jo gammelt nytt, smaker likevel godt servert med pepperrot krem og Røstipoteter
Så i dag tar jeg heller et litetilbakeblikktilferieni Danmark. Det er jo stas når man har så mye å glede seg til, men akkurat nå kjenner jeg at jeg må passe på å stoppe opp litt, kjenne etter og huske å nyte det også
Oppskrifta den lot vente på seg. Eg har eitveldigspesielt forhold til Pavlova. Men etter at kaka er blitt pynta forsvinn den påmystiskvis før eg får summa meg til å ta bilete
Men først, et litetilbakeblikkpå måneden som er bak oss. Det eneste som minnet oss på de siste par måneders hendelser da vi kom tilbake var brua som binder de sentrale delene av Istanbulseuropeiske og asiatiskeside sammen
I dag tidlig vakna eg ikkje av at Pascal gjekk påansiktetmittpå veg tilvindauget, men av at regnet slo mot ruta så kraftig at eg ikkje kunne unngå å høyre det
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.