Fyll kyllingfiletenmedost, hakket soltørket tomater og koriander. Kylling fylt med fransk ost, italiensk tomat og koriander, som blir mye brukt i det asiatiske og
Kok ris og asparges/brokkoli, steik sjampinjong. Skjær kyllingen på langs oppå, smør Philadelphia ost i, surr 2 baconstriper rundt hver filet, legg i ildfast form i ovnen, 200gr i 30 min ca
Rør inn fetaost sammen med kesam, før du blander inn resten av ingrediensene. En rik og fyldig dressing, hvor kombinasjonen består av kremet fetaostog kesam
Savner du å tygge løs på en saftig kyllingfiletmed varme grønnsakerog en smakfull saus. Server ”kyllingfiletene” med de ovnsbakte grønnsakene og den hvite sausen
Min kjære hadde med seg restene på jobb dagen etter og kom hjem med følgende beskjed. Neste gang må du lage mer sånn at kollegaene mine også kan få fordi dette syntes de luktet så godt
Etter møte inviterte vi med oss en venninnne hjem på middag, så da måtte vi legge hodene i bløt. (siden vi hadde bare to kyllingfileter skar vi også opp to kjøttpølser som vi hadde opp i sausen, og det smakte utmerket)
Vent med å pensle på bbq-saus, for den inneholder sukker og kan fort bli brent. Skjær paprika i litt store biter, skjær squash i skiver, skjær søtpotet i skiver, ganske tynne og
♦ Skjær opp osteskiverog legg en god klump med hvitløksmør på osten, og deretter rull osten over. ♦ Server med ovnsbakte potetbåter, brokkoli og bearnaise-saus
Deretter var det bare å surre medbacon, feste baconetog pepre. Litt hvile, og klar til servering. KyllingfiletPestoBaconPepperKyllingfiletene ble tørket med tørkepapir
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.