En kjent og kjær fiskesuppe fra det franske kjøkken, en suppe som det finnes mange varianter av, en suppe der du kan bruke fantasien og det som du får tak i av ingredienser og det er mat med lite kalorier og karbo
Bouillabaisse. The post Bouillabaisse – en fransk klassiker appeared first on Vakre Hjem & Interiør. Styling og oppskrifter May Knauer/House of Pictures Foto
I Marseille-området lærte han av de lokale fiskerne å lage Bouillabaisse. En rett som i utgangspunktet besto av fisk de ikke fikk solgt på markedet, som de kokte sammen med noen grønnsaker og urter, hver mann sin Bouillabaisse
Slik får du gode ovnsbakte poteter. Bouillabaisse i ovnen. Ute etter middagstips for morgendagen. Her kommer oppskrift på en tradisjonsrik fransk fiskerett som jeg kom over i Aftenbladet i sommer
Gör så här. ca 30 personer1 ss olja eller smör1løk2 bokser hermetiske hakkede(ca 3 kilo) tomater eller 15 flådde tomater uten kjerner3 dl fiskekraft, skalldyrkraft, (2 msk hummerfond) eller grønnsakkraft2 dl (tørr) hvitvin1 purjolök2 fenikkel (fänkål)4 stjelkar selleristång4 skalade gulroter (morrot)700 g fiskefilet (torsk,steinbitt,laks,sei,flyndre)salt, pepper efter smak, men behövs en del salttimianRosmarin300 g blåskjell1000 g kokta, skalade skampi3 fedd hvitløk2 krm cayennepepper1 g saffran0,5 ts grovt salt3 ts sitronsaft2 dl apelsinsaftskal i från 1 apelsin fin rivet
En franskmann ville nok fnyse litt når han leser denne oppskriften, en ekte bouillabaisse skal etter tradisjonen inneholde 6 fiskeslag. The post Bouillabaisse på 30 minutter appeared first on
Hur som helst drack vi Tinas vin Le Bistro till fläskfilén. I år kan jag tro att förvirringen kring halloween och alla helgons dag inte är lika stor då de infaller på samma dag, nämligen på lördag den 31 oktober
print. Hi Dear readers. Hope you all are doing well. Yesterday when I posted a picture of this Chocolate cake with Oreo frosting on my instagram, I promised you all to post the recipe on my blog, so her it is
Vi spiste grillede lammekoteletter, lammeskank, seabass med spinat og hollandaise (bedre saus til fisk skal man lete lenge etter), bouillabaisse, hummer og vi prøvde flere typiske tyrkiske retter som var super gode
Så idag fant jeg noen deilige kyllinglårstykker (Tinas fra Kiwi), en ny krydderblanding (hos Coop Mega), og tenkte at nå blir det spicy, saftig, grillet kylling – og det ble det virkelig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.