)her er det jeg brukte 300-400 g rå scampi (fryst) 1 pk fullkorns pasta 1 chili 2 fedd hvitløk 1 sitron persillecherry tomater ruccolaoljeJeg begynte med å tine og rense scampi, hakket chili og hvitløkhelte en slump olje i en pose og tilsatte scampi + chili + hvitløk og lot det hvile i kjøleskapet en times tidDeretter kokes vann til pastaenbaguette stekes i ovnenog i stekepannen varmes olje til steking av marinerte scampi+cherrytomater etter noen få minutter i panna, tilsettes persille og ruccoladet hele blandes med ferdigkokt pastaog serveres varm med en liten sitronbåt og nystekt baguette
En sann nytelse. Ostesufflè. 07. 11. 2015 kl. 15. 33 i. Middag. 9 kommentarer. Gårsdagens middag i Bakkely. Og har du ikke prøvd den før,så burde du virkelig
himalayasalt, timian, provence+rosmarin--> Bland alle ingrediensene godt med en kjøkkenmaskin, la røren stå et par min slik at fiberhusken får satt seg
Tirsdagene er travle for oss i denne heimen. På tirsdagene er det bare å halse hjem fra jobb, SFO og barnehage, kaste i seg noe mat og komme seg avgårde
Hvorfor denne kaken er perfekt. Fordi nugattien i midten lager en flytende kjerne, kaken er faktisk akkurat riktig stekt bortsett fra bunnen i koppen som fungerer som flytende og varm glasur
Verdens beste kylling - helt sant. 20. 11. 2014 kl. 19. 22 i. Hverdagsmat. Ingen kommentarer. Denne retten må du prøve i helgen, det er faktisk den beste kyllingretten jeg har laget noen gang
Trekk tørkede shiitakesopper i litt varmt vann med soyasaus + litt sukker, skjær av stilkene. Tilsett sopp og buljong, kokosmelk og grønn karripasta, flytende honning + frisk limesaft og litt fløte
I forbindelse med årets Mataukfestival, var vi så heldige å få Katrine Aalstad fra Møystad gård i Vang til å snakke om hva vi selv kan gjøre for å bidra til klimaløsningen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.