Hjemme har jeg alltid blitt servert Tress-is når det er selskap, eller en spesiell anledning. Jeg har alltid vært veldig glad i denne varianten, for da får man jo litt av alle de beste iskremsmakene (synes jeg)
2 bokser tofuline original smøreost. Jeg har fått mange spørsmål den siste tida om oppskrift på gulrotkake, og hver gang har jeg måtte svare at jeg dessverre bare har oppskrift på gulrotmuffins
1 pakke tofuline smøreost naturell. I og med jeg tåler litt egg igjen, så har det blitt veldig moro å eksperimentere med kaker jeg ikke har kunnet lage de siste årene
Servér gjerne med vaniljeis (Tofuline sin er omnom), vaniljesaus eller litt piska krem. Alle mennesker med respekt for seg sjøl burde kunne lage en digg blåbærpai
1 pakke tofuline original melkefri smøreost. Med en liten skapning som sparker i tide og utide og vokser seg stor og sterk for hver dag som går, så må det av og til skeies ut med litt kake - som litt påskjønnelse for innsatsen
1 pakke tofuline smøreost naturell. I og med jeg tåler litt egg igjen, så har det blitt veldig moro å eksperimentere med kaker jeg ikke har kunnet lage de siste årene
Eg brukte vaniljeis som det ytste laget, og fylte inni med tress-is (der eg prøvde å laga reine sjokolade- og jordbærlag), og ein utruleg deilig (men dyr) bringebæris som skulle vera det eksklusive innslaget
Da er jo rødt, hvitt og blått ganske selvskrevne elementer – så her blir det røde vafler, servert med vaniljeis (fra Tofuline – den er melkefri) og friske blåbær
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.