FOR en suppe. Susannes Tom Kha Gai. Sitrongresstengene var de eneste jeg måtte på en innvandrerbutikk for å skaffe, resten fant jeg på vanlige matbutikker
Tom Yum er en asiatisk suppe brukt i Thailand, Malaysia,Singapore og Indonesia. Der er en suppe som bruker mange ingredienser som ikke er så lett tilgjengelig i butikkene i Norge, så bruk gjerne en ferdig Tom Yum-pasta fra en asiatisk butikk som jeg har gjort her
Derfor ville jeg denne gangen vise dere en litt enklere variant som er minst like godt. Jeg har tidligere postet en oppskrift på det jeg mener er verdens beste suppe, Tom Kha Gai, men den gang var det en komplisert oppskrift til mange porsjoner
Hell tom Yum suppen i små skåler og topp med frisk koriander og litt finhakket frisk ingefær. Ved å bruke Tom Yum pasta og hønsebuljong trenger man bare å varme opp ingrediensene for å få en smakfull og sunn middag på 20 minutter. Slik lager du Tom Yum suppe til 3 personer. 2 ss Tom Yum pasta. Rør sammen 2 toppa spiseskjeer tom Yum pasta og 8 dl hønsebuljong og ha i. Skjær torsken i passe biter på ca 3×3 cm og skru ned varmen på platen for å trekke torskebitene i 10 minutter under lokk. 2 vårløk 1 gulrot 2 ss Tom Yum pasta
Du kan også bruke en rund eller annen springform. Snickerskake Tom Victor. Grovhakk peanøttene men ikke hakk de for fint, det er viktig med litt struktur i kakebunnen
Utfordringen med å gi en oppskrift på Thai-mat er at den ikke kan måles, men må smakes til, skriver Kimberly – og jeg håper hun ønsker oss alle lykke til
Forinformasjon om kurs holdt av Aktiv Mamma gå inn på. Her kommer en supergod og enkel oppskrift - Det er to posjoner og passer til både lunsj, etter trening eller middag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.