EVT smak til med Himalayasalt / LOsalt og pepper til slutt -. Ta med på jobben i termos da vel. Her kommer en supergod og enkel oppskrift - Det er to posjoner og passer til både lunsj, etter trening eller middag
Når man skal lage thai-mat kan det av og til være vanskelig å få tak i alle ingrediensene, samtidig kan de vanskeligste erstattes med enklere løsninger
Bruk bare kjernen av stilken som ofte har svakt grønn-lilla farge. I en tradisjonel tom kha gai brukes det kyllingvinger og det gir mye mer smak til kraften når du koker suppenmed kyllingben, noe som jeg også foretrekker
Oppskriften har jeg funnet inne hos flinke Anita med bloggen. Del kylling, sopp og tomatene i biter. Vask sitronen godt og bruk et rivjern slik at du får med alt
Fikk lyst på noe spicy til middag i dag, så da ble det thaisuppe. Jeg har gått meg en lang tur i finværet og satt ganske lenge å koste meg i sola med ei jeg ble kjent meg for litt siden i botanisk hage
Og ikke bare ganen - denne suppen er superrik på god næring også, og er en suppe det er masse mat i. Da jeg var i Bergen i sommer fikk jeg smake en helt FANTASTISK suppe, nemlig Zupperias variant av thaisuppenTom Kha Gai
Der er en suppe som bruker mange ingredienser som ikke er så lett tilgjengelig i butikkene i Norge, så bruk gjerne en ferdig TomYum-pasta fra en asiatisk butikk som jeg har gjort her
DelFacebookTwitterE-postSkriv utPinterest. Jeg har tidligere postet en oppskrift på det jeg mener er verdens beste suppe, Tom Kha Gai, men den gang var det en komplisert oppskrift til mange porsjoner
En nydelig suppe fra Thailand. Server suppenmed kokt ris. Suppen inneholder flere ingredienser som må handles i spesialforretninger, men det meste får du tak i på de litt større butikkene
Denne Thailandskesuppen, er en stor favoritt hos meg. men suppen er ikke mindre smakfull for det. (du finner det på flaske i butikken sammen med woksauser osv)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.