Det hender sikkert at du ender opp med å bake noen hvitløksfedd i forbindelse med tilberedningen av diverse middager, som når du steker lammelår eller skinkestek i påsken eller til jul
Mos hvitløksfeddmed oljen så blir dette den beste pizzasausen ever. Sterkt inspirert av de to flotte matbloggerne lagde jeg dette med noen få endringer
Stekes på 150 grader i ca 20 minutter, skru av ovnen, legg brødet på en rist og la sett det i ovnen igjen med døren på gløtt. eks skjæres i tynne skriver som dyppes i raw cæsar dressing, skjæres i små biter og ha til Cæsar Salat, til frokost med avokadoskriver med salt og pepper 1 boks
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Så har de fått smak av bèarnaise saus og en god neve med revet ost som gir de en cheesy kjerne og et sprøstekt ytre
Salat med mango, bacon og hvitløk. Server salaten med et godt brød til – kjempemegafantastisk godt. Rist pinjekjerner i tørr stekepanne og stek hvitløksfedd i smør til de blir myke og gode
Kle kyllingen medhvitløksbåter og rosmarin og gni den inn med en deilig marinade av honning, sitron og smør, og stek sammen med hele persillerøtter, poteter, hvitløk og sitron
Smør formen med litt olivenolje, finhakk hvitløk og fordel jevnt i formen. (som på bildet) Fordel potetskivene jevnt i formen med de tykkeste skivene i bunn
Fres sjalottløk og hvitløk kjapt med smør og olje på høy varme. Etter en lang uke på jobb, er det godt å sitte seg ned med sin kjære og nyte et deilig måltid og fin atmosfære med levende lys
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.