Rydding i fryseren kan gi små overraskelser innimellom, så dette her blir en såkaldt restewok. Ha olje i en wokpanne, en gryte eller bruk en stor stekepanne
Av en eller annen grunn er det VELDIG lenge siden jeg har woket noe som helst. Men nå hadde jeg så mye gode grønnsaker at jeg ble fristet til å woke igjen
Å slenge sammen en wok basert på restene er en god, kjapp og billig middag. Dagens versjon er en wok basert på restene av en fantastisk helstekt kylling vi koste oss med i går, men du kan bruke kjøttrester fra mye forskjellig her
Wok på høy temperatur og senk varmen etterhvert. Kjempegod wok. Her må du egentlig bare ha oppi ønsket mengde, men her er oppskriften på hvordan min ble nå2 kyllingfileter i biter1/2 rød paprika i biter1/2 rød løk i biter1 liten boks vannkastanjer1/2 liten boks bambusskudd1 liten pose Cashew nøtterønsket mengde brokkoli (del dem gjerne i to)2 gulrøtter i skiver1 pose ferdig Wok saus med Lemongrass smak2 ss sweet chili sausVarm opp wok pannen med olje og stek først kyllingen litt før du tilsetter resten
Enkel middag og rask å lageJeg strimlet 500 g kyllingfiletstrimlet rødløkdelte opp brokkoliog strimlet gulreøtter500 g tilsammenFreste alt raskt opp, først kyllingen og så grønnsakene
Wok er enkelt og greit , det går fort å lage når woken er varm og ikke minst smaker det veldig godt. Om du vil prøve denne kylling og nudelwoken trenger du
Dette er en nydelig og lettlaget wok. Hell stekeolje i en wokgryte/tykkbunnet stekepanne, og varm opp. 1-2 poser ferdighakket wokmiks fra ferskvaredisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.