det er mye som skal prøves ut med denne metoden. Måten ferdig butterdeig hever seg i smørrete flak og lager en perfekt eske rundt soppfyllet ved steking, er jo nesten magisk
Butterdeig medsoppfyll er klar til steking ♫. Legg på soppfyll ♫. Jeg serverte oksesteken med perfekt kokte mandelpoteter, pannestekte gulrøtter, butterdeig med soppstuing og peppersaus med grønn pepper ✿
Bland sammen sopp, løk, hvitløk, citronsaft, persille og litt salt/pepper, vær litt forsiktig med saltet da kyllingen trekker til seg salt fra spekeskinken
Tertedeig må tilberedes på et kjølig sted og med kalde arbeidsredskaper. Dekk halvdelen av deigflaten med tynne smørskiver og brett den andre halvdelen over
Skjær en lomme i kjøttet, legg i soppfyllet og sy igjen med bomullsgarn. Finhakk soppen og stek den, la den bli avkjølt og bland den med hakket persille, brødrasp, salt, pepper, knust hvitløk og egg
Fordel soppfyllet over den varme puddingen, dryss med basilikum og server omgående. Varm i mellomtiden oljen til fyllet og stek sammen med sitronsaft, urter, salt og pepper inntil det meste av væsken er fordampet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.